''Kazanarak başlamak istiyoruz.''

7DAYS Eurocup’ta ilk maçını 2 Ekim Salı günü saat 20:00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda MoraBanc Andorra ile oynayacak olan Galatasaray Erkek Basketbol takımında oyuncularımızdan Can Korkmaz ve Tai Webster karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..

Tai Webster: "Sezonu taraftarımızın önünde açacağımız için çok heyecanlıyız. Rakibimiz oldukça yüksek hücum potansiyeline sahip çok tehlikeli bir takım. Dolayısıyla savunmada ekstra efor göstermemiz gerekiyor. Kazanarak başlamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bunu yapabilecek güce sahibiz.''

Can Korkmaz: "Bu sezon oynayacağımız ilk resmi maç. İlk resmi maçımıza taraftarlarımızın önünde çıkacağız. Bu yüzden sezona ilk maçımızı kazanarak başlamak bizim için çok önemli. Umarım taraftarlarımıza güzel bir maç izleterek kazanırız. Andorra çok iyi bir hücum takımı. İyi bir savunma yaparak, rakibimizi 70 - 75 sayı barajında tutmak ve kazanmak istiyoruz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0