Ertuğrul Erdoğan: Elimizden gelen her şeyi yapacağız

7DAYS Eurocup’ta ilk maçını 2 Ekim Salı günü saat 20:00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda MoraBanc Andorra ile oynayacak olan Galatasaray Erkek Basketbol takımında başantrenör Ertuğrul Erdoğan, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Maçı kazanmak için 40 dakika boyunca yüksek enerji ile oynamamız gerektiğini belirten Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde...

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ
EuroCup'ta açılış maçımıza çıkacağız. Taraftarlarımızın önündeki bu sezon oynayacağımız ilk maçımız olacak. Yepyeni bir Galatasaray takımı var. Takımda birçok genç oyuncumuz var. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Andorra takımı oldukça tecrübeli bir takım. Disiplinli basketbol oynamayı biliyorlar. İyi bir kimyaya ve iyi bir koça sahipler. Maçı kazanmak için hem savunmada hem de hücumda 40 dakika boyunca yüksek enerjiyle oynayıp elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0