''Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.''

Engelsiz Aslanlar, 27 Ekim Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Spor Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün karşılaşmanın oynanacağı Fatih Spor Kompleksi'de tamamladı. İdmandan sonra oyuncularımız İsmail Ar, Fikri Gündoğdu ve Özgür Gürbulak GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde...

ÖZGÜR GÜRBULAK: İNŞALLAH KAZANAN BİZ OLACAĞIZ
Lige aslında güzel başladık ama bazı eksiklerimiz de var. Bu hafta ezeli rakibimiz ile çok zor bir mücadeleye çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini her zaman yapıyoruz, bu maçı da savaşmadan bırakmayacağız. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah kazanan biz olacağız.

FİKRİ GÜNDOĞDU: UMARIM CENTİLMENCE GEÇEN BİR MAÇ OLUR
Sezona 2'de 2 yaparak güzel başladık. Umarım yarınki Fenerbahçe derbisini kazanarak 3'te 3 yapıp sezon sonunda hedeflediğimiz kupaya bir adım daha yaklaşırız. Geçen sezonki kadromuzu belirli bir miktarda koruduk ve bu seneki takımımız da her geçen hafta daha da iyiye gidiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe her zaman rekabet içerisindedir, bu yüzden güzel bir maç olacak. Umarım centilmence geçen bir maç olur ve kazanarak galibiyet serimize devam ederiz.

İSMAİL AR: DOSTLUK KAZANSIN
Lige Şanlıurfa ve Gaziantep galibiyetleri ile güzel başladık. Yarın 1907 Engelli Yıldızlar ile mücadele edeceğiz. Çok güçlü bir takımlar, çok zor bir maç olacak. Geçen hafta Beşiktaş'a şanssız bir şekilde yenildiler. Lige üst üste zor maçlar oynayarak başladık. Hem Gaziantep hem de Fenerbahçe zor rakipler. İnşallah yarın galip gelir ve 3'te 3 yaparız. Dostluk kazansın diyelim ama sahadan biz kazanarak çıkarsak sevinirim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0