STSL | Sıkıntılı deplasman...

Spor Toto Süper Lig'de 19 puana lider konumda olan Galatasaray, ligin onuncu haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. 28 Ekim Pazar günü saat 18.00'da oynanacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma öncesinde bilinmesi gerekenler şu şekilde...

SON 6 MAÇTA YALNIZCA 3 GOL 
Spor Toto Süper Lig'de iki ekip ilk kez geçtiğimiz sezon karşı karşıya gelmişti ve bu maçları kendi sahasında oynayan takımlar kazanmayı başarmıştı. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 9 haftada 19 puan toplayan Galatasaray, ligde aldığı 2 mağlubiyeti de deplasman maçlarında aldı. Ligde attığı 17 gol atan Galatasaray, bu gollerin yalnızca 4'ünü deplasmanlarda attı. Ligde 10 gol yiyen Cimbom bu gollerin 8'ini deplasmanlarda yedi. Ayrıca rakibimiz Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de evinde oynadığı son 13 maçın 11'inde yenilmedi (7G 4B). Öte yandan Galatasaray, oynadığı son iki resmi maçı da kazanamadı. Sarı kırmızılıların son 6 resmi maçta attığı gol sayısı ise yalnızca 3. Buna karşısın Cimbom son 6 resmi maçta kalesinde 5 gol gördü. 

FLORYA REVİRE DÖNDÜ
Spor Toto Süper Lig'e verilen milli arada Onyekuru'yu sakatlığa kurban veren Galatasaray'da, ligin dokuzuncu haftasında oynanan Bursaspor maçında da Fernando, Feghouli ve Serdar Aziz gibi isimler sakatlanmıştı. Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Schalke karşılaşmasında da sarı kırmızılılarda Yuto Nagatomo ve Eren Derdiyok da bir sakatlık geçirmiş ve mücadeleyi tamamlayamamıştı. Bu oyuncuların Malatya deplasmanında oynaması beklenmiyor. Galatasaray'da bu oyuncuların yanı sıra sakatlığı süren Emre Akbaba da Malatya deplasmanında oynayamayacak. Oldukça şansız bir dönem geçiren Cimbom'da bu isimlerin yerinin nasıl dolacağı soru işareti. 

Rakibimiz Yeni Malatyaspor'da da sarı kart cezalısı olan stoper oyuncusu Arturo Mina, Galatasaray maçında forma giyemeyecek. 

TEHLİKELİ İSİM: GUILHERME
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan dokuz haftada 12 puan toplayan Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı 4 karşılaşmada 6 gol atıp, 5 gol yerken 7 puan topladı. Ligde toplam 11 gol atan Malatyaspor'da öne çıkan isim Guilherme. Bu sezon dokuz karşılaşmada da forma giyen Guilherme, bir gol atıp, 4 asist yaptı. Ligin en çok asist yapan oyuncularından biri olan Guilherme,  
bu sezon asistleriyle takımına en fazla puan kazandıran isim (4 asistle 5 puan). Maç başına 0.8 dribbling yapan Brezilyalı ortasaha oyuncusu, takımının ceza alanına en çok top gönderen 2. oyuncusu konumunda. (63)

SAPIKALI BİR İSİM: HALİS ÖZKAHYA
Spor Toto Süper Lig'de son olarak Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı yöneten Halis Özkahya bu mücadelede Kasımpaşa lehine verdiği penaltıyla büyük bir skandala imza atmıştı. Daha önce yönettiği karşılaşmalarda da hatalı kararlarıyla dikkat çeken Hali Özkahya'nın Malatya deplasmanında nasıl bir performans göstereceği büyük soru işareti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0