Nedim Özbey: Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Nedim Özbey, yeni sezon öncesinde GS TV'ye açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Nedim Özbey, taraftarlardan kendilerini yalnız bırakmamalarını da istedi. Nedim Özbey'in açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni oyuncularımızla, bizim genç oyuncularımız arasındaki uyumu sağlamak için üç tane turnuva yaptık. Onları deneme fırsatımız oldu. Eksiklerimizi gördük. Çok eksiğimiz var. Onları tamamlayacağız. Ligin başlangıcı biraz daha geç olsa daha iyi olacaktı ama elimizden geleni yapacağız. Layık olduğumuz yerde Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize en çok kıvanç veren, altyapıdan çıkan oyuncularımızın takımda olması. Takımdaki ağabeyleri de çok yardım ediyor onlara. Çok değerli 3-4 tane üst düzey oyuncumuz var. Onların tecrübesinden faydalanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

YENMEKTEN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK
İki tane yabancı transferi yaptık. O dönemdeki ülkenin ekonomik durumundan dolayı hiçbir kulüp transfer yapmıyordu. Sonra birdenbire çoğu takım üç dört yabancı hatta bazısı beş yabancı, devşirme oyuncular derken gücünü katladı. İnegöl de bunlardan biri. İnegöl zayıf takım diyenler var ama 3 tane yabancı oyuncu aldılar. Eski kaptanımız Hüseyin’i aldılar. Gerçekten iyi takım oldular. Ama bizim yenmekten başka şansımız yok. Sahaya herkesi yenmek için çıkacağız. Başladıktan sonra geçen seneki atmosferi yakalayacağımıza inanıyor, yavaş yavaş iyi olacağımızı düşünüyorum.

TARAFTARLARIMIZ İÇİN VARIZ BİZ
Taraftarlarımız için varız biz. Onların bize vermiş olduğu geçen yıldaki enerjinin devamını istiyoruz. İnanılmaz destek verdiler, hiç yalnız bırakmadılar. En zor şartlarda bile bizimle beraber oldular. Açıkçası onlar bizi ittiler. Kendi takımımızın şartları altında iyi bir derece yakaladığımızı düşünüyorum. Bunda en büyük pay seyircimizindir. Onlarla ağabey-kardeş gibi olduk. Aralarında yıllardır tanıdığım insanlar var. Ben oyuncuyken amigoluk yapan çocuklar, şimdi liderlik yapıyorlar. Çok hoşuma gidiyor. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0