''Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk.''

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımızın oyuncuları Selçuk Keskin, Ufuk Minici, Melih Sıratça, Onurcan Çakır ve Ertuğrul Gazi Metin, sezon öncesi son hazırlıklar hakkında GS TV'ye açıklamalar yaparak önümüzdeki sezonu değerlendirdiler.

Takım Kaptanımız Selçuk Keskin şöyle konuştu:
Hazırlık maçlarında kendimizi test etme fırsatı bulduk. Yeni bir takımız ama aynı dili konuşabilen bir grup olduğumuzu düşünüyorum. Hazırlık dönemi bizim için çok zorlu geçti. Maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık ama hatalarımızı görüp ne yapmamız gerektiğinin farkına vardık. Bu da bizim için çok önemliydi. Güzel bir süreç geçirdik. Artık lig başlıyor. Çok güzel maçların olacağı, zor bir sezon bizleri bekliyor. Bizim ilk amacımız taraftarlarımıza keyifli maçlar izletmek. Tabii ki bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bu bilinçle tüm maçlarımıza çıkacağız. Güzel bir başlangıç yapıp galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunun akabinde daha iyi bir takım olup, Galatasaray ruhunu sahaya yansıtıp sezonu çok güzel bir şekilde noktalamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmeyi diliyoruz. İnegöl maçı benim için özel bir maç. Bursalıyım çünkü. Güzel bir maç olacak. Ev sahibi avantajımızı kullanıp galip gelmek istiyoruz. Bütün takımlar birbirine çok denk. Bu sene kimin kimi yeneceği hiç belli olmayacak. Kazasız, belasız, sakatlıksız, çekişmeli maçların olduğu, voleybol dolu güzel bir sezon diliyorum.

Pasör çaprazımız Ufuk Minici’nin açıklamaları şu şekilde:
Tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım, herkes sakatlıksız, iyi bir sezon geçirir. Bu sezon, diğerlerine oranla biraz daha zor. Uzun zaman sonra bütün takımların birbirine denk olduğunu göreceğimiz bir sezon. Önceki sezonlara oranla, bu seneki her maç daha zorlu geçecek. Ümit ediyorum ki, bütün maçları en iyi şekilde kazanırız, tekrar Avrupa’ya kalırız, Avrupa’da da başarılar elde ederiz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Transferlerimiz var, yeni bir ekip oluşturduk. Onlarla uyumumuz için zaman gerekli. Adım adım daha iyiye gideceğiz.

22 yaşındaki genç smaçörümüz Melih Sıratça’nın ifadeleri şöyleydi:
Çalışmalarımız gayet güzel. Bu sene Burhan Felek’te oynamaya başlayacağız. Bu sezon bütün takımlar birbirine denk. Kimseyi mutlak bir favori olarak görmüyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Önümüzde uzun bir sezon var. Avrupa Kupası’nda yer alacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. En güzel şekilde sezonu bitireceğimizi umuyorum. Ancak öncesinde iyi bir başlangıç yapmamız lazım. İnegöl bildiğimiz bir takım. Maç için çalışmalarımız ve toplantılarımız devam ediyor. İyi analiz ettik. Umarım, taraftarımızın önünde sezona İnegöl galibiyetiyle başlarız. Taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz.

Liberomuz Onurcan Çakır, yeni sezonu şöyle değerlendirdi:
Güzel bir hazırlık süreci geçirdik. 7-8 tane hazırlık maçı yaptık. Bulgaristan’a gittik, Türkiye’ye geldik. Yendik, yenildik. Antrenmanlarımız güzel geçiyor. Güzel bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu seneyi daha iyi yerlerde bitireceğimize inanıyorum. Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk. İlk maçımızı kazanarak güzel bir başlangıç yapıp ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı geçen sene. Başarılarımızda büyük payları vardı. Bu sene de yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Biz birlikte mutluyuz, güçlüyüz.

Genç orta oyuncularımızdan Ertuğrul Gazi Metin’in ifadeleri ise şu şekildeydi:
Çalışmalarımız güzel geçiyor. Son antrenmanlarımızda İnegöl’e göre hazırlanıyoruz. Umarım maçtan güzel bir skorla ayrılacağız. Önümüzdeki haftalar çok önemli. 2-3 tane kritik maçımız olacak. Onları kayıpsız geçmemiz lazım. Takımıma güveniyorum. İnşallah sezonu iyi bir yerde bitireceğiz.

Erkek Voleybol Takımımız, 14 Ekim Pazar günü saat 15:00’da İnegöl Belediye ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0