ÖZEL | Can Korkmaz: Maç maç ivmelenip yukarılara çıkmak istiyoruz..

Germani Brescia karşısında, benchten gelerek 6 sayılık bir katkı veren Can Korkmaz, mücadelenin ardından sitemize özel açıklamalarda bulundu. Eurocup'ta kesinlikle içeride kayıp yaşamamak istediklerini vurgulayan Can, maç maç ivmelenerek daha da yukarı çıkmak istediklerini söyledi.

3 maç aranın ardından galip geldik, önemli bir galibiyetti. Maç hakkında ne düşünüyorsun, kendi performansını nasıl değerlendiriyorsun?
3 maçı da 1-2 topla kaybettik, 3 maçı da kazanabilirdik. Kazansak şu an farklı bir şey konuşuyor olacaktık şu an ama basit hatalar yapıp 3 maçı da kaybettik. Bundan sonra önümüzde Brescia maçı vardı ve bu maç bizim için çok önemliydi; ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı ve bunu başardık. Takım olarak ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik, iyi savunma yaptık. Güzel bir galibiyet aldık.

Ligde bu haftayı Trabzonspor'la oynayacağımız için bay geçiyoruz. 8 gün sonra yine bu sahada bir Monaco maçı var ardından da Tofaş deplasmanına gideceğiz. Önümüzdeki süreçle ilgili neler söylemek istersin?
Önümüzdeki 3 maç, önemli ve zor maçlar açıkçası. Söylediğin gibi Monaco, üstüne Tofaş deplasmanı üstüne Kızılyıldız deplasmanı..Öncelikle EuroCup'ta evimizde ne olursa olsun maç kaybetmek istemiyoruz. O yüzden Monaco'ya çok iyi çalışıp önce o maçı kazanmak istiyoruz. Ardından Tofaş deplasmanında da ligdeki ilk galibiyetimizi alıp sonrasında da maç maç ivmelenip yukarılara çıkmak istiyoruz.

Peki şu an takımdaki hava nasıl Can?
Açıkçası şöyle diyebiliriz, 3 maç üst üste mağlubiyet almamıza rağmen inancımız tamdı, pozitifti her şey çünkü iyi bir takım olduğumuzu, neler yapabileceğimizi biliyoruz; potansiyelimizi farkındayız. O yüzden dediğim gibi maç maç düşünüp, sonra birlikte oynamaya alışıp o havayı daha da yükselterek, ivmelenerek sonuna kadar gitmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0