ÖZEL | Ömer Uğurata: 3 maçlık aranın ardından kazanmak önemliydi..

Yardımcı antrenörümüz Ömer Uğurata, 3 maç sonra alınan galibeyetin ardından sitemize özel açıklamalarda bulundu. 3 maç sonra kazanmanın psikolojik olarak da önemli olduğunu söyleyen Uğurata, maç içinde bu durumun kendilerini etkilediğini belirtti.

3 maç aranın ardından kazandık, artık kazanmamız gerekiyordu, önemli bir maçtı. Oynanan oyunu siz nasıl değerlendiriyorsunuz.
Açıkçası çok iyi başlamamıza rağmen psikolojik olarak 3 maç üst üste alınan mağlubiyetin verdiği gerginlik oldu maç içinde. Hücum anlamında sıkıntı çekmedik ama ilk yarıda %83'le ikilik isabet yedik; çok fazla hızlı hücum kolay basket yedik. Savunmayı oturtamayınca da daha da bocaladık psikolojik olarak. Ama özellikle son çeyrekteki iyi savunmayla maçı kazandık.  Senin de söylediğin gibi önemli olan kazanmaktı. Bir ya da iki topla kaybettiğimiz 3 tane maç var ama çok genç bir takım özellikle Avrupa basketbolu için çok genç bir takım. 'Rookie' dediğimiz oyuncular var. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum. Herkes iyi niyetli, herkes yüzde yüzüyle her şeyi yapmaya çalışıyor.. Bugün rakip de geçen hafta Ulm de kısalarla oynuyorlar, small ball oynadıkları için biraz orada zorlandık açıkçası.

Jaka Klobucar'ın performansı çok tartışılıyor siz ne düşünüyorsunuz, toparlayabilecek mi?
Ben oyuncularla ilgili yorum yapmam bizim bütün oyuncularımız çok değerli bizim için. Hepsine ihtiyacımız var sahada, hepsi çok iyi niyetli, takım için elinden geleni yapıyor. Jaka çok tecrübeli, çok inandığımız bir oyuncu, bütün oyuncularımız gibi o da çok yardım ediyor bize.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0