ÖZEL | Zach Auguste: Burada özel bir sezon geçireceğiz!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın düzenlediği medya gününde Zach Auguste, sitemize özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarının önünde oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Auguste, özel bir sezon geçireceğimizi de belirtti. Zach Auguste'nin açıklamaları şu şekilde...

Türkiye'de daha önce Uşak Sportif forması giymiştin. Bu sezon Galatasaray forması giyeceksin nasıl hissediyorsun?
Biliyorsunuz benim Avrupa'daki üçüncü yılım. Türkiye'ye ise bir yıl aradan sonra dönüyorum. Takım hakkında, her şey hakkında heyecanlıyım. Kulüpteki durum çok güzel. Özel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Ertuğrul Erdoğan ile bu sezon takımda alacağın rol hakkında konuştunuz mu?
Evet, tahmin edeceğiniz gibi yeni bir takımız. Oynadıkça öğrenmeye ve birbirimize alışmaya devam ediyoruz. Zaman ilerledikçe roller daha çok oturacak, birbirimizle nasıl oynadığımızı çözüp daha rahat oynamaya başlayacağız. Zaman geçtikçe her şey daha iyi olacak.

Galatasaray taraftarı hakkında neler söyleyebilirsin, onlara bir mesajın var mı?
Harika, harikalar. Her maçta buraya gelip bize çok büyük destek veriyorlar. Bu sezon onlar önünde oynayacağım için çok heyecanlıyım. Gelip bizi desteklemeye ve tribünden enerji vermeye devam etsinler. Onlarla birlikte güzel bir sezon geçireceğiz.

                                                                              ***
                                                       FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
                                     KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANMAYINIZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0