ÖZEL | Jaka Klobucar: Galatasaray taraftarı ülkenin en iyisi!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın düzenlediği medya gününde Jaka Klobucar, sitemize özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarının Türkiye'nin en iyisi olduğunu belirte Klobucar, burada olduğu için gururlu olduğunu da belirtti. Jaka Klobucar'ın açıklamaları şu şekilde...

Geçtiğimiz sezonlarda rakip olarak geldiğin yerde bu kez ev sahibi olacaksın. Bu bağlamda Galatasaray taraftarı hakkında ne düşünüyorsun, onlara vereceğin bir mesaj var mı?
Onlar kesinlikle Türkiye'nin en iyisi. Galatasaray'a karşı oynamak her zaman zorlayıcı olmuştur ve bunun en büyük sebeplerinden biri de taraftarın baskısı. Gelecek sezon onların büyük kalabalıklar halinde gelip bizi destekleyeceklerine inanıyorum. Onlara her maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza dair söz verebilirim. Bu şekilde başarılı olacağız.

Geçtiğimiz sezonların ardından bu sezon da Ertuğrul Erdoğan ile berabersiniz. Ertuğrul Erdoğan hakkında neler söyleyebilirsin? 
Sadece olumlu şeyler söyleyebilirim ki bu da bence çok önemli. Onunla birlikte geçireceğim dördüncü senem olacak. İnsani olarak da koç olarak da onunla çok iyi anlaşıyorum. Basketbol hakkında birçok şeyi aynı dilden konuşabiliyoruz. Basketbol hakkında çok şey biliyor. Böyle anlaşabildiğin kişilerle çalışmak işini çok kolaylaştırıyor.

Galatasaray formasını giydiğinde neler hissettin? 
Çok önemli bir takım Galatasaray. Burada bulunduğum için gururluyum. Sadece ben değil tüm takım halinde bir şeyleri başarabilmek için savaşacağız bu sene. 

Ertuğrul Erdoğan ile bu sezon Galatasaray'da alacağın rol hakkında konuştunuz mu? 
Özel olarak bir şey konuşmadık ama onunla çalışacağım dördüncü yıl olacak ve benden neler istediğini çok iyi biliyorum. Daha önceki yıllar gibi olacak. Ben de yapabildiğimin en iyisini yapmak için çabalayacağım.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANMAYINIZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0