Ryan Donk: Belki daha sonraki maçlarda forvet oynayabilirim..

Maçın  85. dakikasında oyuna giren ve forvet pozisyonuna geçen; 87. dakikada ise Mariano'nun ortasına yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek Galatasaray'a kritik bir 3 puan kazandıran Ryan Donk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Top Mariano'ya gider gitmez ön direğe hareketlendiğini söyleyen Donk, anlamlı bir gol attığını vurguladı.

"DÜŞÜNMEDEN ÖN DİREĞE HAREKETLENDİM"
"Topa ilk dokunuşumda gol oldu. Daha önce Sinan'a da söylüyordum. Kanatlarımız iyi top taşıyorlar ve iyi orta yapıyorlar. Pozisyon öncesinde Mariano'nun kontrolünü gördüm ve düşünmeden ön direğe hareketlendim. Anlamlı bir gol oldu."

"BELKİ İLERİDE FORVET OYNAYABİLİRİM"
"Çok güzel bir taktik hamlesiydi hocamızın yaptığı. Uzun toplarla geldiğimizde bütün hava toplarını onlar kazanıyordu. Belki daha sonraki maçlarda forvet oynayabilirim, kim bilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0