Sakat oyuncuların durumu hakkında açıklama!

Spor Toto Süper Lig'de onbirinci haftada derbide sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Derbi öncesinde takımda birçok sakat oyuncusu bulunan Cimbom, sakat oyuncuların durumuyla ilgili resmi siteden bir açıklama yayınladı. Resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde...

Yeni Malatyaspor maçında baş dönmesi hisseden ve müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Younes Belhanda, geceyi kontrol amaçlı olarak sponsor hastanemiz Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde müşahede altında geçirdi. Yapılan geniş kapsamlı tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmayan oyuncumuzun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılması planlanmaktadır.

Aynı karşılaşmada sağ ayağına darbe alan ve kas içi kanaması tespit edilen Martin Linnes, tedavisinin ardından takımla beraber yenilenme antrenmanına katıldı.

Serdar Aziz ve Eren Derdiyok, tedavilerinin ardından düz koşulara başladı.

Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli, tedavilerinin ardından tempolu koşulara ve istasyon çalışmalarına başladı.

Fernando Reges, tedavisinin ardından takımdan ayrı salonda fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0