Fatih Terim'in çözmesi gereken 5 sorun!

Spor Toto Süper Lig'de son iki maçta 5 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in çözmesi gereken 5 sorun bulunuyor. İmparator Fatih Terim, Cuma günü oynanacak olan derbi öncesinde takımda bir operasyon yaparak bu sorunları çözecek.

Sporx'in haberine göre; Spor Toto Süper Lig'in onuncu haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olup liderliği kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, gelecek hafta Ali Sami Yen'de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde takımda çözmesi gereken 5 sorun bulunuyor. Fatih Terim'in çözmesi gereken 5 sorun şu şekilde...

GOL YOLLARINDAKİ SIKINTI
Sezona 3 maçta attığı 10 golle başlayan Galatasaray'da sakatlıkların da etkisiyle son haftalarda 'gol sorunu' çekilmeye başlandı. Sarı-kırmızılı takım ligde oynadığı son 4 maçta sadece 3 gol atabildi. Özellikle santrafor pozisyonunda sürekli değişiklikler yapmak zorunda kalan Fatih Terim'in, Fenerbahçe derbisine kadar bu sorunu yapılacak çalışmalarla aşması bekleniyor.

GARRY RODRIGUES'İN DÜŞÜŞÜ
Galatasaray'ın hücumdaki en büyük kozlarından olan Garry Rodrigues, son haftalarda beklenen performansının uzağında kaldı. Garry Rodrigues, Süper Lig'de sadece Kasımpaşa'ya, Şampiyonlar Ligi'nde de Lokomotiv Moskova'ya gol atabildi. TFatih Terim'in derbi öncesinde Garry Rodrigues ile özel bir görüşme yapması ve oyuncusunu derbiye daha motive bir şekilde hazırlaması bekleniyor. Sakatlık sorunlarıyla boğuşan Galatasaray'da Rodrigues'deki performans düşüşü takımın hücum gücünü de olumsuz etkiliyor.

MOTİVASYONU ARTTIRMAK
Özellikle oyuncularını maçlara yaptığı konuşmalarla hazırlayan Fatih Terim'in, derbi öncesi en büyük kozlarından biri yine bu konuşmalar olacak. Fatih Terim'in hafta boyunca oyuncularıyla özel görüşmeler yapması ve derbi öncesi motivasyonu tavan yaptırması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam takımın üzerindeki olumsuz havayı da dağıtmayı hedefliyor.

STOPERDE KİM OYNAYACAK?
Fatih Terim, kariyeri boyunca özellikle bazı pozisyonlarda çok sık değişikliğe gitmemesiyle biliniyor. Terim, Galatasaray'da son dönemde stoper pozisyonunda ise sürekli farklı isimler deniyor. Hem sakatlıklar hem de performans sorunu nedeniyle stoper ikilisinde farklı isimlere yönelen Fatih Terim'in derbide bu bölge için vereceği karar da merak konusu... Terim'in yaptırdığı penaltılara rağmen Ozan Kabak'a şans vermesi bekleniyor. Ancak Ozan'ın yanında kimin oynayacağı henüz net değil...

SAKAT OYUNCULAR VE İLK 11
Fatih Terim'in bu sezon elini kolunu bağlayan konulardan biri de 'sakatlıklar' oldu. Birçok sakatlık sorunu ile uğraşan ve ideal 11'ini sahaya sürmekte zorlanan Fatih Terim'in Fenerbahçe maçındaki seçimleri de, derbinin en kritik noktalarından biri olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0