TSBSL | Engelsiz Aslanlar sezonu galibiyetle açtı!

Geçtiğimiz sezon hem ligde hem Avrupa'da şampiyon olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, yeni sezonu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşısında açtı.  Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Engelsiz Aslanlar, sahadan 71-64'lük skorla galip ayrıldı ve sezona galibiyetle başladı.

Galatasaray maça Özgür Gürbulak, İsmail Ar, Gökhan Coşkun, Fikri Gündoğdu ve Mehdi Ghorbani ilk beşiyle başladı. Karşılaşmaya iyi bir giriş yapan takımımız, ilk çeyreği 16-20 önde kapattı. İkinci çeyrekte vites yükselten Engelsiz Aslanlar, rakibi karşısında farkı açtı ve devreye 30-40 önde girdi. Düşük tempoda geçen üçüncü çeyrekte Galatasaray, rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve son çeyreğe 43-52 önde girdi. Son çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Galatasaray, sahadan 64-71 galip ayrıldı ve sezona galibiyetle başladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0