7DAYS EuroCup | Deplasmanda ilk galibiyet için..

Ligde Karşıyaka karşısında alınan galibiyetin ardından Avrupa mesaisine tekrar dönen Galatasaray, EuroCup'ın 6.haftasında yarın Morabanc Andorra ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşmanın 20.00'den itibaren Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacağını bildirelim.

SİNAN ERDEM'DE KAZANMIŞTIK
EuroCup'ın ilk haftasında, Galatasaray Morabanc Andorra'yı Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlamış, iyi bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmayı 84-73 kazanıp EuroCup'a galibiyetle başlamıştı. Yenilmez Armada'ya galibiyeti getiren isimler ise 19 sayı ile  Nigel Hayes ve 18 sayı, 8 ribaund ile Zach Auguste olmuştu.

MORABANC ANDORRA VS GALATASARAY
- Maç öncesi Morabanc Andorra'nın evinde hiç maç kaybetmediğini, Galatasaray'ın ise deplasmanda hiç galibiyeti olmadığını görüyoruz.

- Andorra ekibi, evinde oynadığı maçlarda 106.5 sayı ortalaması ile bu alanda EuroCup'ın lideri konumunda bulunurken Galatasaray deplasmanda oynadığı maçlarda 74.5 sayı ortalaması tutturdu.

- Serbest atış yüzdesinde Morabanc Andorra %81.73 ile EuroCup'ın lideri konumunda bulunurken, Galatasaray %64.21 ile Cedevita Zagreb'in ardından EuroCup'ın en kötü serbest atış kullanan takımı konumunda.

-Morabanc Andorra'nın ortalama potasında 87.20 sayı, Galatasaray'ın ise ortalama 85 sayı gördüğünü ve bu performansların iki takımı EuroCup'ın en kötü 5. ve 6. savunma takımı olarak gösterdiğini görüyoruz.

- Rakibimizde Andrew Albicy'nin asist sayısının Morabanc Andorra'nın sahadaki performansı açısından en önemli faktörlerden olduğunu belirtelim. Albicy'nin 9 ve 11 asistle oynadığı Germani Basket Brescia ve ratiopharm Ulm maçlarında Andorra'nın galibiyete ulaştığını, 1 ve 4 asistle oynadığı Galatasaray ve AS Monaco karşılaşmalarında ise sahadan mağlubiyetle ayrıldığını görüyoruz. Albicy'nin 12 asist ile kendi adına en yüksek asist sayısına ulaştığı Kızılyıldız maçında ise Andorra'nın iyi bir performans gösterdiği karşılaşmadan 85-79 mağlup ayrıldığını görüyoruz.

- Galatasaray adına, galibiyete getirecek faktörün top kaybı sayısı olduğu gözüküyor. Kaybettiği Ulm, Monaco ve Kızılyıldız maçlarında rakiplerinden daha fazla top kaybı yapan Galatasaray, kazandığı Andorra maçında rakibinden daha az top kaybı yaparken sadece Brescia maçında rakibinden daha fazla top kaybı yapsa da maçı kazanmasını bilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0