Tedesco'nun Türk taraftar korkusu!

Almanya Bundesliga 10. hafta maçında sahasında Hannover'i 3-1'lik skorla geçerek moral bulan Schalke 04, bugün sahasında konuk edeceği Galatasaray'la oynayacağı zorlu Şampiyonlar Ligi mücadelesine konsantre olurken, Alman ekibi taraftarından çok şey beklese de Galatasaray taraftarının da oldukça fazla olacağının farkında..

TEDESCO'NUN TARAFTARINDAN BEKLENTİSİ BÜYÜK
Schalke'nin 33 yaşındaki teknik direktörü Domenico Tedesco, Bundesliga'da henüz bekleneni veremese de, Şampiyonlar Ligi'nde bir galibiyet ve iki beraberlikle taraftarlarını memnun etmeyi başardı.

Tedesco, Galatasaray'la sahalarında oynayacakları mücadelede ise taraftarından büyük beklenti içerisinde ve Alman taraftarların sarı kırmızılı ekip üzerinde baskı kurmalarını ve işlerini kolaylaştırmalarını umuyor..

TÜRK TARAFTAR ÇEKİNCESİ
Tedesco her ne kadar taraftarlarından destek istese de Almanya'da yaşayan Türk taraftarların Veltins Arena'yı dolduracağını da biliyor.

Zaten 33 yaşındaki teknik adam konuyla ilgili kısa süre önce konuşmuş ve "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak adına büyük bir fırsat elimize geçirdik. Taraftarımız önünde oynayacağız ve şartlar tamamen bizim lehimize olacak. Ama ortada bir de Türk taraftar faktörü var. Takımlarını yalnız bırakmayacaklarını biliyorum ama Schalke taraftarlarından da beklentim büyük" demişti..
(Fotomaç)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0