Ağır tahrik savunması!

Cuma akşamı ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynanılan karşılaşma sonrasında çıkan kavgada disiplin kuruluna bir çok ismi sevk edilmesi beklenen Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz hukukçulara talimat verdi. Galatasaray derbide yaşanan olaylarla ilgili kapsamlı bir savunmaya hazırlanırken, karşılaşma sonrasındaki tüm görüntüler tek tek incelenerek "ağır tahrik" göz önüne getirilecek!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, derbide yaşanan olaylarla ilgili kapsamlı bir savunma hazırlıyor. Derbinin son dakikasında başlayan Soldado - Belhanda gerginliği, maçın bitiş düdüğüyle birlikte üst seviyeye tırmanmış, Jailson'un tokat atmasıyla birlikte kelimenin tam anlamıyla meydan savaşına dönmüştü. Karşılaşmanın hakemleri çıkan kavganın görüntülerini VAR sisteminden inceledikten sonra Jailson, Soldado ve Ndiaye'yi kırmızı kartla oyundan ihraç ederken, temsilci ve hakemlerin raporu doğrultusunda takımdaki bir çok ismin de Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yaşanılacak olan sevklere hazırlık olarak Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz kulübün avukatlarına ve hukukçularına özel olarak talimat verirken, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun tüm görüntüleri mercek altına alındı. Galatasaraylı hukukçular özellikle karşılaşmanın son dakikalarında Soldado'nun Belhanda'nın boğazını sıkması ve kavganın fitilini ateşleyen ismin Jailson olduğuna dikkat çekeceği, ağır tahrik altında bir takım olayların yaşandığı argümanını savunacak. Galatasaraylı yetkililer ayrıca karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'un yönetiminin de karşılaşmadaki gerilimi tırmandırdığına dair ayrıntılı bir rapor hazırlayarak savunma yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0