Mustafa Cengiz: Yangını çıkaran İspanyol, dinamiti atan Brezilyalı..

Süper Lig'de hafta sonunda oynanılan Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz havalimanında açıklamalarda bulundu. Schalke maçı için bugün özel uçakla Almanya'ya hareket eden Galatasaray'da başkan Cengiz, karşılaşmanın hakeminin yönetiminin artniyetli olduğunu, maç sonunda çıkan kavganın fitilini Fenerbahçeli oyuncuların ateşlediğini ve Disiplin Kurulu'nun da buna dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Mustafa Cengiz'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

SCHALKE MAÇINA KONSANTREYİM
İkinci başkanımız, teknik direktörümüz, hatta hızını alamayan bir yönetim kurulu üyemiz sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapmış. Bunlar üzerine ekleyeceğim şeyler var tabii ancak Schalke maçı öncesi bu açıklamayı yapma sebebim konsantrasyon.. Geçmişe takılı kalmayalım. Schalke maçına ve Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olalım. Bunu bozmayalım. Bütün taraftarlarımıza sesleniyorum. Haksızlıkları unutmasınlar ama kin ve nefretle, geçmişe de takılı da kalmasınlar.

Derbi maçta Fenerbahçe tribünler neden boşalıyor diye Sayın Ali Koç'a sordum. O da 'Bir arkadaş vefat etmiş, tribünler hastaneye gidiyor moralleri bozulmuş.' deyince benim de moralim bozuldu, maçın tadı kaçtı. Çok değerli bir derbi oynadık. Taraftar şunu gördü: Değerli rakibimizin içinde bulunduğu durum, puanı, sıralaması ne olursa olsun, çok değerli bir rakibimiz olduğunu gördük. Dilerdim ki 2-0'lık skor 7-0'a ulaşsın, 6-0 psikozunu bozalım.. Bütün dileğim bu şekildeydi.

YANGINI ÇIKARAN, DİNAMİTİ ATANLAR BELLİ
Şunu özellikle belirtmek istiyorum.. Yangını çıkaranı, ki çıkaranın kim olduğu belli bir İspanyol kardeşimiz, ve yangına dinamit atan Brezilyalı kardeşimizi, bu yangına tepki gösterenle yangını önlemeye çalışanları disiplin kurullarının bir tutmamasını diliyorum. Bize hakem ile VAR arasındaki görüşmelerle ilgili bilgi verilmiyor. Hakemle VAR'ın arasındaki konuşmaların açıklanmasını istiyoruz. VAR hiç uyarmadı mı yoksa uyardı gidilmedi mi? Disiplin kurulunun adaletli ve adil davranacağına inanıyorum. VAR kurulduğundan beri lehimize yapılan bir hata bile olmadı, hep aleyhimize yapıldı. Hakem genel anlamda Galatasaray aleyhinde kötü bir maç yönetti. Rakibimiz de golden önceki kornerde hata vardı diyor. Maçın geneline bakınca haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Aynı hakem 1 dakika süren itişmeye müdahale etmedi. Etse, maç sonu olay yaşanmayacaktı.

Hasan Şaş hatalı olduğunu kabul etti. Türk karakteri var, güneyli karakteri var ani bir gerginlik oldu. Vur kaç yaptı Brezilyalı oyuncu. Sen gerilla değilsin! Böyle yaparak Türk insanını çileden çıkarıyorsun. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0