Ataman Güneyligil: Özlediğimiz bir skor oldu..

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımımızın Aydın BB'yi mağlup ettiği maçın ardından Başantrenörümüz Ataman Güneyligil açıklamalarda bulundu. Oyundan hiç kopmadıklarını söyleyen Güneyligil, bu galibiyetin verdiği moralle yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

ÖZLEDİĞİMİZ BİR SKOR OLDU
“Özlediğimiz bir skor oldu. Maçın birinci sayısından sonuncu sayısına kadar ritimden hiç uzaklaşmadık. Oyundan kopmadan oynadık. Servislerimiz gerçekten etkiliydi. Çok az servis hatası yaptık. Bloklarımız çok iyi çalıştı. Antrenmanlarımız kıran kırana geçiyor. Antrenmandaki performansı sahaya yansıtamama gibi bir problemimiz vardı. Bugün onu yansıtabildik. İki tane deplasman maçımız var. Avrupa maçına gideceğiz. Orada kazanıp, burada altın sete bırakmadan turu geçmek istiyoruz.  Hemen ardından Bursa’ya gideceğiz. Bugünkü maçın verdiği moralle yolumuza devam edeceğiz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0