"Daha çok kazanacağımız maçlar olacak."

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımızın Aydın BB'yi mağlup ettiği mücadelenin ardından oyuncularımız Aslı Kalaç ve Meryem Boz açıklamalarda bulundu.

ASLI KALAÇ
"Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bugün çok güzel bir ambiyans vardı salonda. Erkek takımımız da kazandı. İki tane çok güzel Galatasaray galibiyeti vardı bugün. Öğrenciler de bizi yalnız bırakmadılar. Lige iyi başladıktan sonra istediğimiz oyunu yansıtamamıştık. Bugün nihayet o zinciri kırdık. Önümüzde Romanya maçı var. Ligde de bu şekilde devam edeceğiz buna inanıyorum. Bursa takımları bize yıllardır bela oluyorlar kendi evlerinde. Ben bu ritimle oynadığımız sürece oradan da çok iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum."

MERYEM BOZ
"Evimizdeki maçı 3-0’lık galibiyetle aldığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gün geçtikçe birbirimize daha fazla alıştıkça daha az hata yapıp, daha çok kazanacağımız maçlar olacak. Pozitif enerjimiz hiç eksilmesin. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yensek de yenilsek de hep yanımızdalar. Romanya’ya kazanmak için gideceğiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0