''Bizim için çok önemli bir maç.''

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women B Grubu’nda oynayacağı Niki Lefkada maçı için Yunanistan’a hareket etti. Yolculuk öncesi başantrenörümüz Efe Güven, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Müge Erdem mücadele ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Efe Güven şunları söyledi:
Bizim için önemli bir maç. Gruptan çıkmamız açısından çok ciddi önem taşıyor. İnşallah son 3 maçtır gösterdiğimiz performansı devam ettiririz. Son 3 maçtır oynadığımız oyunu bu maça da yansıtabilirsek bu maçtan iyi bir sonuç alarak ülkemize döneceğimizi düşünüyorum.

Takım menajerimiz Müge Erdem şu ifadeleri kullandı:
EuroCup’ta en son MBA Moskova ile oynamıştık ve güzel bir galibiyet almıştık. 10 günlük bir milli takım arasından tekrar deplasmanda oynayacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. İstanbul’da Niki Lefkada ile oynadığımız maçta güzel bir galibiyet almıştık. Umarım bu maçtan da galibiyet ile ayrılırız. Şu anda iki tane sakat oyuncumuz var, bu maça onlardan yoksun çıkacağız. Monika ve Bircan bu maçta oynayamayacak. İnşallah onlar da en kısa zamanda toparlanıp takımımıza katılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0