''Seriyi devam ettirmek istiyoruz.''

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women B Grubu’nda oynayacağı Niki Lefkada maçı için Yunanistan’a hareket etti. Yolculuk öncesi oyuncularımız Victoria Macaulay ile Sinem Ataş, 28 Kasım Çarşamba günü oynanacak mücadele ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Sinem Ataş maç öncesi şu açıklamalarda bulundu:
Ligde ve Avrupa’da iyi bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Lefkada deplasmanına gidiyoruz. EuroCup’ta önemli bir maçımız var. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu anda takım olarak durumumuz gayet iyi. Lefkada maçına çok iyi çalışarak hazırlandık. İnşallah kazanarak yolumuzda devam edeceğiz.

Victoria Macaulay ise şunları söyledi:
Lefkada’daki maç için heyecanlıyım. Geçtiğimiz sezon Yunanistan’da oynamıştım, tekrar Yunanistan’da oynayacağım için heyecanlıyım. Güzel ve zor bir maç olacağını düşünüyorum. Takım olarak maçtan galibiyetle ayrılmak için hazırız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0