BSL | Ligdeki ikinci galibiyetimizi aldık!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka'yı mağlup ederek ilk galibiyetini alan Galatasaray, ligin altıncı haftasında İstanbul BBSK'ya konuk oldu. Yenilmez Armada baştan sonra üstün götürdüğü karşılaşmayı 69-77'lik skorla kazanmayı başardı ve ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Webster-Harrison-Göksenin Köksal-Nigel Hayes-Zach Auguste ilk beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Galatasaray, ilk beş dakikayı 8-14 önde geçti. Kalan bölümde vitesi arttıran sarı kırmızılar, aradaki farkı açtı ve ilk çeyreği 13-25 önde tamamladı. İyi oyununa ikinci çeyrekte de devam eden Cimbom, çeyreğin ilk 5 dakikasını 22-35 önde geçti. Rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray, soyunma odasına 34-44'lük skorla önde girdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Galatasaray, bir ara farkı 15'e kadar çıkarsa da çeyreğin sonunda rakibinin farkı eritmesine engel olamadı ve çeyreği 52-61 önde kapattı. Son çeyrekte rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray, skor üstünlüğünü korudu ve sahadan 69-77'lik skorla galip ayrıldı. Cimbom bu skorla ligdeki ikinci galibiyetini aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0