Mustafa Cengiz: Fatih Terim, uluslararası bir marka.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Pazartesi ya da Salı günü bir basın toplantısı yapacaklarını belirten Cengiz, Fatih Terim'in bir marka olduğunu da belirtti. Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY'A KARŞI KUTSAL BİR İTTİFAK VAR
Sanırım bizi bir daha sevk edecekler. Hocamızı sevk etmesinler, beni etsinler. İşler laf anlamaz, dinlemez bir noktaya geldi. Kılıç çekme, savaş baltalarını çekme gibi bir durum seziyorum. Pazartesi ya da salı günü her türlü soruya açık bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Biz hata yapmadık, verilen cezaları kabul etmiyoruz. Zümrüdü Anka kuşu gibiyiz, küllerimizden doğarız. Galatasaray'ı kimse engelleyemez. Galatasaray, 30 yıl sonra ilk kez ekonomik anlamda doğru yolda. Bu verilen cezalar eşit olmalı.

Galatasaray'a karşı kutsal ittifak gibi bir durum olduğunu görüyoruz. Biz, taraftarımızla birlikte Galatasaray'ı hem Türkiye, hem de Avrupa'da şampiyonluklara taşıyacağız.

FATİH TERİM, ULUSLARARASI BİR MARKA
Fatih Terim, uluslararası bir markadır. Onu yıpratırsanız, sadece Galatasaray'ı değil Türk futbolunu yıpratmış olursunuz. Kararların onanmasına çok üzüldüm. TFF bizim federasyonumuz, düşmanımız değil. Biz elimizden geleni yaptık. Keşke TFF, Galatasaray ile uğraştığı kadar 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için uğraşsaydı. Bana bozulabilirler, kişisel hiçbir sorunum yok ama verilen ceza cürüme eşit olmalı. Hiç suçu olmayan Donk ve Garry Rodrigues'e de bu yapıldı. Biz rövanşist ya da intikamcı değiliz. Biz leş arayan sırtlanlar gibi bir bakış açısına karşıyız. Bunu yapmasınlar. Hocamız mücadele ediyor. TFF'den ayrılışında kendince haklı nedenleri var.

UEFA'YLA İLGİLİ SÜREÇ ÇOK SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
UEFA’yla ilgili süreç çok sağlıklı bir şekilde sürüyor. İki yol var. İki yola, çatallaşma yoluna girdik dedim. Biri kısa sürebilir, diğeri uzun sürebilir. Fakat şundan emin olun; her ikisi de hayırlı ve mutlu bir son olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0