Cengiz ile Terim arasındaki sıcak diyalog!

Fenerbahçe maçından sonra yaptığı basın toplantısında Galatasaray camiasını ve özellikle Fatih Terim'i savunamadığı için eleştirilen Mustafa Cengiz'in, cumartesi günkü basın toplantısında yaptığı açıklamalar Fatih Terim'i de memnun etti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İmparator'un, başkanı telefonla arayıp teşekkür ettiği öğrenildi. Bunun üzerine Cengiz'in de Terim'e "İyi ki varsınız hocam. Biz gerekli açıklamaları her zaman yaparız" karşılığını verdiği belirtildi.

Cengiz, Konyaspor maçından sonra TFF'yi yaylım ateşine tutmuş, "Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya, derhal hakemliği bırakmalıdır" demişti.

Bu arada olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından Terim'in, gerekli desteği görmediği için yönetime kırgın olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0