CEV Cup | Romanya'da kazandık!


Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, CEV Cup 16’lı final ilk maçında Romanya’nın CSM Targoviste takımına konuk oldu ve mücadeleyi 3-0 kazandı.

Maça etkili başlayan takımımız, ev sahibi Targoviste karşısında 5 sayılık seri yakaladı. Farkı kapatmaya çalışan Romanya ekibi, Galatasaray HDI Sigorta’nın etkili oyununa karşılık veremedi. Üstünlüğünü set boyu sürdüren takımımız ilk seti 23-25 kazandı ve mücadelede 1-0 öne geçti.

İkinci sete de ilk sette olduğu gibi iyi başlayan takımımız, kısa sürede CSM Targoviste karşısında farkı açmayı başardı. Ev sahibi ekip karşısında set boyu üstünlüğünü koruyan takımımız ikinci seti de 21-25 kazandı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi.

İlk iki sette gösterdiği etkili oyunu sürdüren takımımız, üçüncü setin teknik molalarına da üstün girmeyi başardı. Set sonunda farkı eriten ev sahibi ekip 24-24’te skoru eşitlese de takımımız üçüncü seti de 24-26 kazanarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Galatasaray HDI Sigorta bu sonuçla Avrupa macerasına galibiyetle başlamış oldu.

Galatasaray HDI Sigorta - CSM Targoviste CEV Cup 16’lı final rövanş maçı ise 4 Aralık 2018 Salı günü saat 19:00’da TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0