Eurocup Women | Niki Lefkada'yı mağlup ettik!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women B Grubu dördüncü maçında deplasmanda Niki Lefkada ile karşılaştı. Sarayın Sultanları, ikinci yarıda sahaya koyduğu oyunla deplasmandan 64-69 galip ayrılmayı başardı ve gruptaki üçüncü galibiyetini aldı. 

Sarayın Sultanları maça Moriah Jefferson-Işıl Alben-Sinem Ataş-Farhiya Abdi-İnci Güçlü beşiyle başladı. Kıran kırana başlayan mücadelede Galatasaray, ilk çeyreği 20-18 geride tamamladı. İkinci çeyrekte oyundan düşen Galatasaray, rakibinin farkı açmasına engel olamadı ve ilk yarıyı 40-31 geride tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan Sarayın Sultanları, hücumda ve savunmada istediği oyunu sahaya koydu ve aradaki farkı eritip öne geçmeyi başardı. Galatasaray, üçüncü çeyreği 54-55 önde bitirdi. Son çeyrekte de iyi oyununa devam eden Sarayın Sultanları, Niki Lefkada'yı 64-69 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Galatasaray, Eurocup Women'daki üçüncü galibiyetini aldı.

Oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0