''2-3 haftadır oynadığımız en kötü maç oldu.''

Kadın Basketbol Takımımızın, EuroCup mücadelesinde Niki Lefkada'yı 64-69 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra başantrenörümüz Efe Güven ve oyuncumuz Alperi Onar açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Efe Güven şunları söyledi:
Bizim son 2-3 haftadır oynadığımız en kötü maç oldu. Mücadele olarak çok üst seviyede performans gösterdik bir eksiğimiz yoktu ancak bu maçtan tek kazanımımız galibiyet oldu. Onun dışında oynadığımız basketboldan, yaptığımız savunmadan ve hücumdaki duranlığımızdan hiç memnun değilim. Sadece maçı kazanmamız iyi oldu. Eğer bugünkü oyunumuzu bundan sonraki maçlara yansıtırsak istediğimiz hiç bir sonucu alamayız. Bugün bizi mutlu eden tek şey oyuncularımızın mücadelesiydi.

Alperi Onar ise şu ifadeleri kullandı:
Kazandığımız için mutluyuz, ikinci çeyrekten itibaren bence iyi mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı, gereken sonucu aldığımız için mutluyuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0