CEV Cup | Filenin Aslanları, Mladost Zagreb'i mağlup etti!

Erkek Voleybol Takımımız, CEV Cup 16’lı final ilk maçında Hırvatistan’ın Mladost Zagreb takımını Burhan Felek Voleybol Salonu'nda konuk etti ve mücadeleyi 3-0 kazandı.

Takımımız karşılaşmaya Selçuk Keskin, Can Ayvazoğlu, Doğukan Ulu, Roland Gergye, Yasin Aydın ve Oliver Venno altısıyla başladı. Mücadeleye iyi başlayan taraf takımımız oldu. Filenin Aslanları, rakip takımın aldığı ikinci molaya 12-6 önde girdi. Molanın ardından farkı açan Filenin Aslanları seti 25-12 önde tamamladı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sete etkili başlayan Galatasaray rakibimizin aldığı ilk molaya 6-3 üstün girdi. Molanın ardından Mladost Zagreb 4 sayılık seri yakalayarak farkı kapattı ve sette 7-7’lik eşitlik oldu. Karşılıklı sayılarla devam eden sette takımımız 19-15 öne geçtiğinde rakip takım ikinci mola hakkını kullandı. Molanın ardından kontolü eline alan takımımız ve seti 25-19 üstün noktaladı.(2-0)

Karşılaşmanın üçüncü ve son setine iyi başlayan taraf Mladost Zagreb oldu. Rakibimiz sette 6-8 öne geçtiğinde Başantrenörümüz Nedim Özbey mola hakkını kullandı. Molanın ardından üst üste sayılar bulan takımımız farkı kapattı ve 10-10 eşitlikte rakip takım molaya gitti. Molanın ardından karşılıklı sayılarla devam eden sette takımımız Oliver ve Justin’in bloklarıyla farkı açarak seti 25-20 önde tamamladı ve mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Takımımızda Oliver Venno 15, Gergye Roland 14 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Galatasaray - Mladost Zagreb maçının rövanşı ise 5 Aralık Çarşamba günü TSİ 21:00’de deplasmanda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0