Şampiyonlar Ligi | Rusya'da mağlup olduk!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi beşinci maçında Rusya'da Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. Galatasaray deplasmanda Krychowiak ve Ignathev'in gollerine engel olamayınca rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Galatasaray beşinci maçlar sonunda grupta 4 puanda kalırken, Lokomotiv Moskova puanını 3'e yükseltti.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Serdar, Ozan, Linnes, Nagatomo, Donk, Fernando, Ndiaye, Onyekuru, Rodrigues, Eren Derdiyok onbiriyle başladı. Maçın ilk tehlikeli atağı ev sahibi Lokomotiv Moskova'dan geldi. 3. dakikada savunmanın arkasına hareketlenen Smolov'un çaprazdan sert vuruşunda Muslera gole izin vermedi. Galatasaray, 7. dakikada Ozan Kabak ile gole yaklaştı. Rodrigues'in arka direğe ortasında Ozan'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 22. dakikada Galatasaray bu kez de Eren Derdiyok ile gole yaklaştı. Harika paslaşmalar sonucu sağ kanattan ceza sahasına giren Rodrigues topu Eren'e verdı, Eren'in şutu ise yandan auta çıkı. 34. dakikada Serdar Aziz sarı kart gördü. 43. dakikada Lokomotiv Moskova 1-0 öne geçti. Ceza sahası içinde Krychowiak'ın cılız vuruşu Ryan Donk'a çarptı ve ağlarla buluştu. İlk yarıda başka gol olmadı ve Lokomotiv Moskova soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının 54. dakikasında Lokomotiv Moskova, Ignathev ile skoru 2-0'a getirdi. 58. dakikada Galatasaray'da Fernando oyundan çıktı yerine Feghouli oyuna dahil oldu. 59. dakikada Feghouli'nin şık ara pasında Onyekuru ceza sahasında topla buluştu, cılız vuruşunda kaleci topu kornere çeldi. 65. dakikada kazanılan köşe vuruşunda Feghouli'nin ortasında Ozan Kabak kafayı vurdu ancak top kalecinin üstüne gitti. 68. dakikada Selçuk İnan, Badou Ndiaye yerine oyuna dahil oldu. 88. dakikada Linnes oyundan çıktı yerine Mariano oyuna girdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Moskova deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Cimbom, grupta 4 puanda kalırken, Lokomotiv Moskova puanını 3'e yükseltti. Son maçlarda alınacak skorlara göre grupta 3. olup UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek olan takım belli olacacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0