Fatih Terim'den iki yıldıza kesik!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, iki yıldızı derbide yedek bırakacak. İmparator, Maicon yerine Ozan'ı tercih edecek, Sinan yerine ise Onyekuru'yu tercih edecek.  

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde iki futbolcusuna ilk 11'de görev vermeyecek. Tecrübeli teknik adam stoperde hiç derbi tecrübesi olmasa da tercih hakkını Ozan Kabak'tan yana kullandı.

Fatih Terim, Maicon'un performansını yeterli görmediği için defansta Ozan Kabak- Serdar Aziz ikilisine görev verecek. 18 yaşındaki genç stoper geçen hafta Şampiyonlar Liginde kariyerinin ilk maçına çıkarken bugünde ilk kez derbiye çıkacak.

Kanatlarda ise sakatlığını atlatıp testleri geçen Feghouli maça yedek kulübesinde başlayacak. Tecrübeli teknik adamın Onyekuru'ya ilk 11'de görev vermesi beklerken taktik idmanın 2. bölümünde Sinan Gümüş'ü de as takımda denediği öğrenildi.

Galatasaray'ın derbide muhtemel 11'i şöyle olacak:
Muslera, Linnes, Ozan, Serdar, Ömer, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Rodrigues, Belhanda, Eren

Fenerbahçe'nin ise şu 11'le sahaya çıkması bekleniyor; 
Harun; Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali; Jailson, Reyes, Benzia; Eljif, Ayew, Soldado

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0