Fernando dönüyor!

Fenerbahçe derbisi sonrasında disiplin kurulunun tabir-i caizse ceza yağmuru sonrasında Galatasaray'da gözler sakatlığı geçmek üzere olan Brezilyalı yıldız oyuncu Fernando'ya çevrildi. Badou Ndiaye ve Ryan Donk'tan uzun bir süre yararlanamayacak olan Galatasaray teknik heyetinin yüzünü güldüren haber ise Sambacı'dan geldi..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Fernando, dün tedavisinin ardından kondisyoner eşliğinde koşulara başladı. Brezilyalı futbolcunun, Kayseri deplasmanına yetişme ihtimali belirmesi üzerine, Florya’da seferberlik ilan edildi. Fernando’nun 90 dakikayı çıkarması zor görünüyor. Ancak cezalar ve sakatlıklar nedeniyle, Sambacı’dan fedakârlık yapması bekleniyor. Brezilyalı orta saha oyuncusunun, Kayseri’ye götürülüp götürülmeyeceği bugünkü son kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0