Sorumluluk alma zamanı Feghouli'de!

Süper Lig’de yarın Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da kadro sıkıntısı tavan yaptı. Sakatlıklardan sonra dün açıklanan cezalar sarı-kırmızılı takımı oldukça zor durumda bırakırken, teknik direktör Fatih Terim eksikler yüzünden Kayseri’ye oldukça kısıtlı bir kadro götürecek.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray takım içerisinde yaşadığı sakatlık ve formsuzluğun ardından yepyeni bir sorunla karşı karşıya.. Teknik direktör Fatih Terim, geçen hafta oynanılan Fenerbahçe derbisi sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Ndiaye, Rodrigues ve Donk'tan mahrum kalan Galatasaray'da kadroya yazılacak oyuncu bulmakta zorluk çekiyor. Tecrübeli teknik adam defansın merkezinde yine Ozan Kabak ile Serdar Aziz ikilisini kullanacak. Kanatlarda ise sağda Linnes, solda Ömer Bayram forma giyecek. Mariano’dan memnun olmayan Terim'in tecrübeli futbolcuyu kulübeye çekmesi bekleniyor. 

Fatih Terim orta alandaki cezalar nedeniyle Selçuk’u 11’e monte edecek. Selçuk’un partneri ise genç futbolcu Celil Yüksel olacak. Hücum hattında bu sezon gözden düşen ve fazla şans bulamayan Feghouli yarınki maçta yerini alacak. Tecrübeli futbolcuyla özel bir görüşme yapan Terim, oyuncuya kalitesinden şüphesi olmadığını ancak sorumluluk alması gerektiğini ve takımın kendisine ihtiyacı olduğunu bir kez daha dile getirdi. Feghouli’nin yanı sıra Belhanda, Onyekuru ve Sinan Gümüş’ün de ilk 11’de yer almaları bekleniyor. Yaşanan kadro sıkıntısı yüzünden Recep Gül, Atalay Babacan, Ali Yavuz gibi gençler Kayseri kafilesinde yer alacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0