Işıl Alben: İkinci devre çok iyi savunma yaptık..

Kaptan Işıl Alben, MBA Moskova galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Özellikle ikinci devrede çok iyi savunma yaptıklarını söyleyen kaptan, gün geçtikçe birbirlerini alıştıklarını ve daha iyi basketbol oynamaya başladıklarını söyledi.

"İKİNCİ DEVRE ÇOK İYİ SAVUNMA YAPTIK"
"Evinde iyi oynayan bir rakibe karşı kazandığımız için mutluyuz. Özellikle ikinci devre çok çok iyi bir savunma yaptık. Hücumda istediğimiz pozisyonları bularak zor olabilecek bir maçı kolaya çevirdik. EuroCup’ta 3’te 2 yapmış olduk. Şimdi önümüzde çok önemli bir Ormanspor maçı var. Milli araya girmeden önce bu maçı da kazanmak istiyoruz."

"BİRBİRİMİZE ALIŞMAYA BAŞLADIK"
"Yeni bir takımız, sezon başında biraz bunun sıkıntısını yaşadık. Zorlu da bir fikstürden geliyoruz. Ama gün geçtikçe takım olarak birbirimize daha çok alışmaya başladık ve daha iyi basketbol oynamaya başladık. Daha iyi bir takım olacağımıza inanıyoruz. Umarım Ormanspor maçından da galip ayrılır ve çıkışımızı sürdürürüz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0