Galatasaray Social Football Summit’te!

Galatasaray, bu yıl Roma'da ilk kez düzenlenen Social Football Summit'te, Taraftar Etkileşimi ve Pazarlama konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Türkiye'den katılan tek takım olan Galatasaray'ın yanı sıra Arsenal, Milan, Inter ve Sevilla gibi takımların temsilcileri konferansta bulundu. Ayrıca, birçok global markanın dijital medya temsilcileri de panelde yer aldı.

Galatasaray adına söz alan Pazarlama Müdür Yardımcısı Doruk Tüfekçi, panelde baş konuşmacılardan biri olarak bilgi ve düşüncelerini aktardı.

Futbol endüstrisinde sosyal ağların konumu, kulüplerle oyuncuların sosyal ve dijital faaliyetlerindeki örnek olayları, sponsorların futbol aracılığıyla ürün ve hizmetlerini yaygınlaştırma hikayeleri gibi spor ve dijital medyayı birleştiren konular panelde konuşulanlar arasındaydı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0