Galatasaray'dan altyapıya flaş transfer!

Sezon başında altyapıya birçok transfer yapan Galatasaray Futbol Akademesi, bu transferlerine sezon içinde de devam ediyor. Galatasaray Futbol Akademisi'nin altyapıya son transferi Mısırlı genç futbolcu Hamdy Alaa Elsayed Mamed Mahmoud Abdelmoaty Hamdy Ala Elsayed Hamed Mahmoud Abdelmoaty oldu.

Oldukça potansiyelli bir altyapıya sahip olan Galatasaray Futbol Akademisi, sezon başında yaptığı transferlere kaldığı yerden devam ediyor. Gelecek vaadeden isimleri kendi bünyesinde toplayan Galatasaray Futbol Akademisi son olarak 2000 doğumlu Mısırlı futbolcu Hamdy Alaa Elsayed Mamed Mahmoud Abdelmoaty Hamdy Ala Elsayed Hamed Mahmoud Abdelmoaty'i kadrosuna kattı. Genç oyuncunun lisansı da çıkarıldı. Ayrıca 18 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile idmanlara da başladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0