Fatih Terim'den Belhanda'ya Fenerbahçe uyarısı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçen sezon derbide oyundan atılan Belhanda başta olmak üzere bütün takımı kırmızı kart konusunda uyardı. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Faslı yıldız başta olmak üzere futbolcularına ‘kart' uyarısında bulundu. Sezon başındaki Trabzonspor maçı ve geçen yıl Türk Telekom Stadyumu'ndan 0-0 sona eren Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Belhanda'nın özellikle dikkatini çeken Terim, tüm oyuncularına seslendi.

Fenerbahçe derbisinde tansiyonun yükselmesi yada maç atmosferi ile özellikle disiplinsiz bir hareket, hakeme itiraz nedeniyle kart görmemeleri konusunda futbolcularını uyaran Fatih Terim, ‘Sabırla oynayıp, taraftarımızın desteği ile galibiyete ulaşmalıyız. Ancak maç içinde planlarımızı bozacak bir şeye izin vermeyin. Gereksiz kart gören yada takımını zor durumda bırakan bir oyuncu istemiyorum” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0