Fatih Terim'in derbi planı hazır!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde kadroda değişikliğe gidecek, sakatlıktan dönen isimlere formayı verecek. İmparator sakatlıklarını atlatan Serdar Aziz, Onyekuru ve Eren Derdiyok'u sahaya sürmeye hazırlanırken, genç stoper Ozan Kabak'tan da vazgeçmeyecek.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği Yeni Malatyaspor maçında sakatlıkları nedeniyle oynayamayan Serdar Aziz, Onyekuru ve Eren Derdiyok dün takımla çalıştı.

Teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe provasının yapıldığı taktik çalışmada Serdar, Onyekuru ve Eren'e as takımda görev verdi.  Formsuz Sinan Gümüş'ün yerine Onyekuru'yu hazırlayan Terim, ileri uçta Eren Derdiyok'la başlayacak. Savunmada Serdar'ı 11'e yazan İmparator, Maicon'u dün de yedek takımda oynattı ve Ozan Kabak'tan vazgeçmedi. 

Cezalı Mariano, takımdan ayrı çalışan Fernando, tedavisi süren Emre Akbaba ve dinlendirilen Nagatomo Fenerbahçe'ye karşı yok. 

Terim, teknik adamlık kariyerinde Ankaraücü ve Galatasaray'la 31 F.Bahçe maçına çıktı. Terim, sarı-lacivertlilere karşı 10 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 11 beraberlik aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0