Mustafa Cengiz, Ali Koç'a 2 seçenek sundu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 2 seçenek birden sundu. Sarı kırmızılar, Fenerbahçe yönetimine isterlerse protokol tribününde de izleyebileceklerini ya da loca tahsis edebileceklerini de bildirdi. 

FutbolArena'nın haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe yarın akşam Spor Toto Süper Lig'de muhteşem bir karşılaşmada karşı karşıya gelecek. Galatasaray Kulübü, ezeli rakibi ile dostluk adımları atarken Türk Telekom Stadyumu'na davet ettiği Fenerbahçe yönetimine iki seçenek sundu.

Sarı lacivertli yöneticiler, derbiyi izlemek adına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Semih Özsoy olmak üzere yoğun bir katılım ile Türk Telekom Stadyumu'na geleceğini sarı kırmızılı kulübe bildirdi. Galatasaray yönetimi ise ev sahibi olarak 90 dakikayı izlemek için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmaylarına karşılaşmayı izlemek için 2 seçenek sundu. Sarı kırmızılılar, iki başkan ve yönetimin karşılaşmayı beraber izlemesi adına protokol tribünü ya da  yalnız seyretmeyi tercih etmeleri halinde ise Türk Telekom Stadyumunda Fenerbahçe yönetimi loca tahsis edebileceklerini sarı lacivertlilere bildirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0