Martin Linnes yer değiştiriyor!

Galatasaray'da sezon başında yaşanan kadro kısıtlaması teknik heyeti zora sokarken, yaşanılan sakatlıklar sonrasında takım içerisinde çözüm arayışları devam ediyor. Daha önce forvet rotasyonundaki eksiklikler nedeniyle Donk ve Maicon'u bile burada deneyen Fatih Terim'in sol bekte yaşanılan aksaklık sonrasında yeni alternatifi Martin Linnes.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da, Yuto Nagatomo’nun yokluğunda özellikle derbide yetersiz olduğu gözlenen Ömer Bayram kulübeye çekiliyor. Sol beke yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Norveçli oyuncu Martin Linnes geçecek. Malatyaspor maçında sarı kart görerek derbide forma giyemeyen Mariano ise yeniden ilk 11’deki yerine dönecek.

Şampiyonlar Ligi'nde grubun 3.maçında Schalke ile oynanılan karşılaşmada rakibinin sert ortası akciğerine isabet etmesi üzerine hastahaneye kaldırılan ve şu sıralar rehabilitasyon sürecinde olan Galatasaray'ın Japon sol beki Nagatomo 1 ay daha takımını yalnız bırakacak. Yedek sol bek Ömer Bayram ise ilk ciddi sınavında Nagatomo'nun yerini dolduramadı. Fenerbahçe derbisinde penaltı pozisyonunda Isla'yı arkasına kaçıran Ömer, tribün baskısını kaldıramadı ve hücumda zaman zaman aksadı. Schalke deplasmanında Ömer'in yerine Linnes'in sol bekte görev yapacağı öğrenildi. Tudor döneminde savunmanın solunda başarılı maçlar çıkaran Linnes, özellikle teknik direktör Fatih Terim'le formunun zirvesine çıktı ve derbide de nefis bir gol atmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0