''Açılışı galibiyetle yapmak istiyoruz.''

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 9. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk edecek. Karşılaşma öncesi Başantrenör Nedim Özbey, Yardımcı Antrenör Umut Çakır, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde...

NEDİM ÖZBEY
Bizim için yorucu haftalar. Arhavi’ye gidiş, oradan dönüp hemen Zagreb seyahati zor oldu. Mesafe ve zaman olarak bizi baya yoruyor. Çocuklarımızdan birkaç tanesi rahatsızlık geçirdi. Ziraat Bankası maçı çok önemli. Arkasından Çarşamba günü de Fenerbahçe ile oynayacağız. Cumartesi günü de Afyon ile oynayacağız. Oradan dönüp Avrupa maçına çıkacağız. Zorlu bir dört maçımız var önümüzde. Bunları en iyi şekilde geçmek istiyoruz. Kadromuzda biraz darlık var. O darlık çerçevesinde işlerimizi halletmek istiyoruz. Sakatları iyileştireceğiz. Kenardan gelen genç oyuncularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Çok destek veriyorlar bize sağ olsunlar. Dereceye etki edecek maçlar var önümüzde. Açılışı galibiyetle yapmak istiyoruz.

UMUT ÇAKIR
Yoğun bir tempodayız. Üç günde bir maç yapıyoruz. Dinlendirmeye de çalışıyoruz takımı. Ziraat Bankası önemli bizim için. Şu ana kadar yaptıklarımızın çok daha değerli olması için kazanmamız gereken bir maç. Ondan sonra Fenerbahçe maçı var. Her maç bizim için önemli. Ne kadar çok maç kazanırsak o kadar puan toplayacağız. Daha sonra Play-Off için avantaj sağlayacağız. Taraftarlarımızın da gelmesini bekliyoruz. İnşallah galibiyetle tamamlarız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0