''İyi yerlere gelmeye çalışıyoruz.''

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 9. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk edecek. Karşılaşma öncesi oyuncularımız Melih Sıratça ile Yasin Aydın, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde...

MELİH SIRATÇA
Çalışmalar güzel gidiyor. Yoğun bir dönemdeyiz. Haftada 3 maç oynuyoruz. Kendi evimizde Ziraat Bankası ile oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Şu an ligde ikinci konumdayız. İyi yerlere gelmeye çalışıyoruz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek için adım adım yol izliyoruz. Umarım kendi evimizde Ziraat Bankası’nı yeneriz. İlk yarıyı lider bitirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız.

YASİN AYDIN
Yoğun bir haftadayız. Haftada 3 maça kadar çıktı. Yoğun haftalara alıştık. İyi de gidiyor. Galibiyetler geliyor. İnşallah devamı da gelir. Zagreb’ten galibiyetle döndük. Şimdi Ziraat Bankası’na konsantre olduk. Onu da kazanıp liderlik için savaşacağız. En iyi şekilde bitireceğiz ilk yarıyı. Tüm takıma güveniyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0