Ahmet Çalık'a talip var!

Devre arasında kadrosunda revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da en önemli konu başlıklarından birisi kuşkusuz hangi oyuncuların takımdan ayrılacağı.. Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda dördüncü stoper olarak düşünülen ve kupa maçlarında şans verilen 24 yaşındaki Ahmet Çalık düzenli olarak forma giyebilmek için ligin ikinci yarısında kiralanabilir.

Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda pek düşünmediği ve rotasyonda değerlendirdiği 24 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Ozan Kabak'ın gösterdiği patlama sonrasında formaya hasret kaldı. Zorunlu haller dışında ilk 11'de şans bulamayan Ahmet Çalık için Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor'un ilgisinin olduğu, sezonun ikinci yarısı için kiralamak istedikleri öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0