Belhanda'ya Fransız ilgisi..

Galatasaray'da geçen sezon takıma katılmasından bu yana Wesley Sneijder'in yerini doldurup dolduramadığı sürekli tartışma konusu olan Younes Belhanda'yla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sakatlık sonrası Sivasspor maçında alkış alan bir oyun ortaya koyan Belhanda için Fransız medyası flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

Fransız basınından Nice Matin'in haberine göre; Nice ve Monaco, Faslı oyuncuyu kadrolarına katmak istiyor. Nice'in yaratıcı bir orta saha oyuncusu aradığı belirtilen haberde, güney ekibinin eski oyuncusunun takıma katkı vereceği öne sürüldü. Monaco'nun transferden sorumlu yöneticisi Serge Recordier'nin de Faslı ismi kadroya aktmak istediği belirtilmişti. Recordier daha önce Belhanda'yla Nice'te beraber çalışmış ve daha sonra Monaco'da göreve başlamıştı.

2016/2017 sezonunda kiralık olarak Nice takımında forma giyen Younes Belhanda, geçen sezonun başında ise Dinamo Kiev takımından 8.75 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu. Faslı merkez orta saha oyuncusu, Galatasaray forması altında bugüne kadar toplam 50 maça çıktı ve 3 gol atıp 15 de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0