Menajerlere yetki: Maicon'a kulüp bulun!

UEFA ile yaptığı FFP anlaşması gereğince transfer geliri elde etmeden bonservisiyle oyuncu transfer edemeyen yada bedelsiz oyuncuları kadrosuna katmak zorunda olan Galatasaray'da ara transfer dönemi için transfer kaynağı yaratacak isim belli oldu. Sezon başında Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasıyla transfer bütçesini geniş bir hale getiren Galatasaray'da ara transfer döneminde ayrılması beklenen isim Brezilyalı savunmacı Maicon oldu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim'in kadro planlarında yer almayan tecrübeli savunma oyuncusuna kulüp bulmaları için menajerlere yetki verildi. Yaz aylarında 3 milyon Euro kiralama, 6 milyon Euro'da zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte olmak üzere Al-Hilal kulübüne transferi son anda Arap kulübünün evrakları yetiştirememesi nedeniyle gerçekleşmeyen Maicon için Galatasaray yönetimi minimum 5 milyon Euro bonservis belirlemiş durumda.. 

Teknik direktör Fatih Terim'in memnun olmadığı ve kadroda 3.stoper olarak değerlendirdiği Maicon için ülkesi Brezilya'dan da teklifler olduğu iddia ediliyor. Arap kulüplerinin ilgisinin bulunduğu tecrübeli futbolcu geçen sezon başında 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sao Paolo kulübünden transfer edilmişti. Ailevi sıkıntıları olan ve eşi Ursula ile boşanmak üzere olan Maicon, geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor maçı biter bitmez ülkesine döndü ve devre arası tatilini çocukları ile geçiriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0