Eren Derdiyok için Terim koruması!

Sezon başında Bafe Gomis'in gönderilmesinin ardından takımda tek forvet olarak görev yapan ve Süper Lig'in ilk yarısında 7 gol atarak takımın en golcü ismi konumunda bulunan Eren Derdiyok hakkında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim kesin kararını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin yenilenmesi durumu rafa kaldırılmış durumca ancak devre arasında hangi takviyeler yapılırsa yapılsın Derdiyok sezon sonuna kadar takımda kalacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımdaki tek forvet oyuncusu Eren Derdiyok'u koruma altına aldı. Sarı-Kırmızılı taraftarların zaman zaman eleştirilerine maruz kalan ve hatta ıslıklanan tecrübeli golcü ligin ikinci yarısında da takımda kalacak. Galatasaray devre arası transfer döneminde beklendiği üzere kadrosunu 2 forvet oyuncusuyla güçlendirse dahi Eren Derdiyok sezon sonuna kadar takımda kalacak. Özellikle hücum bölgesindeki alternatifsizlikten yakınan teknik direktör Fatih Terim, takımda üç forvet olmasını istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0