Deplasmanda sıkıntı büyük!

Süper Lig'in ilk yarının son deplasman maçında Başakşehir'e konuk olan Galatasaray sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılırken, kendisi için oldukça kötü deplasman performansını devam ettirdi. Fatih Terim'in öğrencileri, son dönemde zirve mücadelesi verdiği Başakşehir dahil olmak üzere ezeli rakipleriyle deplasmanda oynadığı 13 maçta galibiyet yüzü göremedi

Başakşehir deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray, zorlu rakibi karşısında deplasmanda son olarak 2015-16 sezonun 7.haftasında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Bu tarihten itibaren oynanılan maçlarda Turuncu-Mavili ekibe üstünlük kuramayan Galatasaray'ın bu serisi sadece Başakşehir'den ibaret değil.. Ezeli rakipleri karşısında deplasmanda derbi kazanamayan Galatasaray son olarak 2014-15 sezonunda Beşiktaş karşısında deplasmanda sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmış, devam eden sekansta 8 maçta 3 beraberlik - 5 mağlubiyet elde etmişti.

Son şampiyon Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe - Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra zirve mücadelesi verdiği Başakşehir'le deplasmanda oynadığı son 13 maçta 4 beraberlik - 9 mağlubiyetle sahadan ayrılırken, bu karşılaşmalarda sadece 7 gol atabildi. Galatasaray zirveyi yakından ilgilendiren bu zorlu mücadelelerde rakipleri karşısında kalesinde 29 gol gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0