Eren Derdiyok seriyi dörtledi!

Sezon başında Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılması sonrasında kadroda forvet oyuncusu olarak tek başına kalan Eren Derdiyok sezon içerisinde büyük tartışmalara konu olsa da, son haftalarda attığı gollerle takımına katkı sağlıyor.

Gösterdiği performansla zaman zaman eleştirilen ve tribünler tarafından da ıslıklanan Eren Derdiyok son haftalarda ligde attığı gollerle Galatasaray'ı taşımaya devam ediyor. Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmada fileleri havalandıran Eren Derdiyok, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde grubun son maçında Porto karşısında da 3-2 kaybetmemize karşın fileleri havalandırmıştı. Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir ve Sivasspor karşısında ağları havalandıran Derdiyok gol serisini de ligde 3 maçla sürdürdü.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki İsviçre asıllı oyuncu Süper Lig'de bu sezon 13 maçta forma giyerken, gol sayısını da 7'e çıkarttı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0