Teknik heyetin protestosu devam ediyor!

Fenerbahçe ile oynanılan derbi karşılaşması sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in aldığı haksız ceza sonrasında Galatasaray teknik heyetinin basın toplantılarındaki protestosu devam ediyor. Süper Lig'de ilk yarının son maçında Sivasspor karşısında evinde kazanan Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin ve Ümit Davala basın toplantısına katılmadı.

Fenerbahçe maçı sonrasında Süper Lig'de oynadığı Kayseri, Konya, Beşiktaş, Rizespor ve Başakşehir maçlarında basın toplantısına katılmayan Galatasaray teknik heyeti protestosunu sürdürmeye devam ediyor. Bu arada sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanılan Keçiörengücü maçında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Levent Şahin ve Ümit Davala ikilisi son olarak Sivasspor maçında da hem yayıncı kuruluşa verilmesi gereken flaş röportaja, hem de basın toplantısına katılmadı. 

Uzun süredir basın toplantılarına katılmayan Galatasaray teknik heyeti nedeniyle, kulübe bir kez daha para cezası kesilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0