EuroCup Women | Üst üste altıncı galibiyet!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women B Grubu beşinci maçında sahasında Energa Torun'u konuk etti. Sarayın Sultanları baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 56-50 kazanmayı başardı ve gruptaki dördüncü galibiyetini aldı. Galatasaray bu sonuçla üst üste altıncı galibiyetini aldı. 

Sarayın Sultanları maça Moriah Jefferson-Işıl Alben-Sinem Ataş-Farhiya Abdi-Victoria Macaulay beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Galatasaray, savunmada ve hücumda ortaya koyduğu oyunla ilk üç dakikayı 7-2 önde geçti. Skor üstünlüğünü rakibine hiç kaptırmayan Cimbom, ilk çeyreği 16-12 önde kapattı. İkinci çeyreğe de iyi başlayan Sarayın Sultanları, ilk beş dakikayı 24-15 önde geçti. Kalan bölümde oyundan düşen Galatasaray, skor üretmekte zorlandı. Rakibinin farkı kapatmasına engel olamayan sarı kırmızılılar, devreye 26-25 önde girdi. Başa baş bir mücadeleye sahne olan üçüncü çeyreği Galatasaray, 43-41 önde tamamladı. Son çeyrekte taraftarının da desteğiyle oyundaki vitesi arttıran Galatasaray, karşılaşmadan 56-50 galip ayrılmayı başardı ve gruptaki dördüncü galibiyetini aldı. Sarayın Sultanları bu sonuçla ligde ve avrupada üst üste altıncı galibiyetini aldı. 

Oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0